h1

Jag

Mitt namn är Linda, vilket du säkerligen hittat mellan raderna och i kommentarer. Jag har hunnit bli hela 39 år vilket jag tycker om att vara. På något konstigt sätt gillar jag att bli äldre, kanske är det för att jag alltid sett yngre ut och att jag nu, äntligen, får njuta av det och inte som då jag var 17 och aldrig någonsin kunde slinka in på ett artonårsställe utan att ha ett avancerat falskleg.

Jag jobbar numer som projektledare i kemibranchen och har kommit hit genom att pluggat satan på KTH i en väldig massa år. För pluggat har jag gjort, samtidigt som jag slängde blickar på den där supersmarta killen i föreläsningssalen som aldrig behövde öppna en bok och ändå tog alla tentor med glans. Som tur var var han dryg vilket underlättade mina känslor av förakt och tog udden av min avundsjuka. Ja, ja nog om honom, den här sidan är ju om mig.

Skild är jag också. Sen februari 2008. En jobbig tid som äntligen är över. Idag lever jag själv med mina två barn som bor växelvis hos mig och deras pappa. Min och pappans relation är idag bra, stundtals mycket bra, vilket den inte alltid varit under resans gång.

Barnen. Mina älsklingar. M född 2003 och m född 2006. Pojke och flicka. En lycka att vara deras mamma, men också ett ofattbart jobb, där trots, ansvar och skuld finns som en del. Mycket pussar och kramar blir det såklart också, precis som det ska vara med små barn.

Sen är jag singel. Oftast i alla fall. Ibland inte. Längtan är däremot att vara två i en kärleksrelation. Och så hatar jag ensamhet, vilket inte nödvändigtvis behöver höra ihop med att jag är just singel, det är en annan grej, något jag alltid haft så långt tillbaka jag kan minnas, men aldrig kunnat förstå.

Så detta var lite om mig. Till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: