h1

När tiden får visa.

januari 25, 2010

Jag ringer U när jag är på väg hem från skidåkarhelgen. För att säga hej och för att jag längtat.

Men samtalet blir lite krystat och segt. Saknaden av att han spontat inte frågar hur jag haft det, utan att jag får driva samtalet och berätta, gör mig konfunderad. Det kan finnas miljoner med skäl, men tanken som slog mig när vi lade på var: ”Undrar ifall han hör av sig till mig igen?”

7 kommentarer

 1. Berg och dalbana är en bra beskrivning i början. Eller hur! Hoppas han hör av sig snart. Precis som du skriver, det kan finns så många anledningar till varför. Håll ut.
  Kram


  • Början är verkligen som en karuselltur utan dess lika. Ena dagen högt upp, nästa nere vid marken. Underbart och hemskt på samma gång.


 2. Min spontana tanke var att han var upptagen med något annat, som han inte ville tala om – något helt vanligt trivialt som strykning eller räkningar eller vad som helst och därför blev ofokuserad, men visst drabbar tankarna i början ”Nu är det slut…”.
  Vi får väl hjälpa till att hålla diverse tummar.


  • Jo, det kan ju vara vad som helst. Jag kan också ha inbillat mig. Eller så var det precis som jag kände, just där och då. Men håll gärna tummarna för mig.


   • Det gör jag! Och lika gärna av glädje när dina kommentarer ler. för ditt verbala leende är tydligare nu trots ett och annat morrande ibland… 😉


   • Vad glad jag blir för att det märks att jag är lyckligare nu än då! Och tack för att du håller tummarna!


 3. […] ringde igår. Som om inget hänt. Och kanske hade det inte det för honom. Han lever kanske helt i nuet, fullt upptagen med hämta […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: